SECTION team


<h5><strong>E.DE.PORC*</strong>, o experiență reală a gustului.
Fondator <strong>Andrei Mantaroșie</strong></h5>
<strong>E.DE.PORC</strong> nu se poate citi decât într-un singur mod. Ce este foarte interesant este că <strong>E.DE.PORC</strong> este o multitudine de bucurii care a luat naștere într-un oraș, la marginea Dunării – Galați, România.

Aroma de <strong>fum natural</strong> provenit din lemn de esență tare, condimentele naturale împrăștiate pe carnea proaspătă și tranșată cu mare migală, orele petrecute protejând fiecare bucată de carne în afumătoare, toate îmi oferă o mare bucurie și îmi doresc ca produsele mele din carne, să ajungă pe masa ta, indiferent că ai un motiv de sărbătoare sau doar îți dorești să încerci niște produse cu totul diferite.

Am pornit acest proiect de la 0, acum 6 ani. Nu știam nimic despre carne afumată la cald, despre temperaturi optime, mix de condimente, piese de carne dar am studiat și perfecționat metodele tradiționale ale maeștrilor <strong>Grill &amp; BBQ</strong> din Statele Unite și Europa, pentru a vă oferi ce este mai bun, din fiecare regiune.

Am învățat toate etapele, pas cu pas, de multe ori fiind dezamăgit de nereușite, alteori îmbrățișat de rezultate. Fiecare produs a trecut de la concept la gătire prin sute de decizii care au presupus zeci de kilograme de carne de „test” și multe variante de rețete. Dar, am străbătut un tărâm minunat pentru a descoperi secretele acestui concept grozav. Și le-am aflat.

Nu te aștepta să cumperi produse din carne realizate ca într-o fabrică de procesare a cărnii. Totul este realizat manual, artizanal, produs în unitate autorizată de tip catering.
Te invit să primești o bucățică din sufletul meu în fiecare dintre produsele <strong>E.DE.PORC</strong>.

<img class=”alignnone wp-image-37455 size-large” src=”https://www.expert-catering.ro/wp-content/uploads/2018/03/AM2_0398-compressor-1024×684.jpg” alt=”” width=”1024″ height=”684″ />
<img class=”alignnone wp-image-4062 size-large” src=”https://www.expert-catering.ro/wp-content/uploads/2018/03/omleta-1024×683.jpg” alt=”” width=”1024″ height=”683″ />
0 comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *