Termeni și condiții

Termeni si conditii de utilizare a site-ului Expert Catering

Site-ul www.expert-catering.ro, numit in continuare Expert Catering, este proprietatea SC STILEXPERT MEDIA SRL, firma inregistrata in Galati, Str. Cetatianul Ioan nr.25, Galati cu datele de identificare J17/72/2011, CUI/CIF: 27929809, numita in continuare STILEXPERT MEDIA SRL / Expert Catering

Produsele comercializate pe acest site nu sunt destinate revanzarii. 

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. Expert Catering isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi accesata in aceasta pagina.

Expert Catering garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul www.expert-catering.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei STILEXPERT MEDIA fara acordul prealabil scris al acesteia.

Dreptul de a crea o legatura web – link – catre www.expert-catering.ro este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru Expert Catering sau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea in scris sau prin email a acordului nostru.

1. Dreptul de autor al Expert Catering asupra informatiilor publicate pe site

Intregul continut al site-ului www.expert-catering.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea STILEXPERT MEDIA si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al Expert Catering a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului www.expert-catering.ro numai in limitele metionate in prezentul document. Pentru raportarea incalcarii legii drepturilor de autor, va rugam sa ne contactati pe e-mail office@stilexpert.ro sau sa sunati la numarul de telefon 0740.211.303

2. Produsele si serviciile oferite pe site-ul www.expert-catering.ro /  Politica de preturi

Expert Catering isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul www.expert-catering.ro sunt insotite in momentul livrarii de bon fiscal, conform legislatiei in vigoare. Preturile sunt actualizate zilnic. Preturile prezentate includ TVA si costuri de livrare.

In ciuda eforturilor noastre, un mic numar de produse potavea pe site preturi gresite, stabilite in mod eronat de catre aplicatia noastra informatica. In aceste conditii, intotdeauna se considera pret final cel acceptat de catre client in cadrul discutiilor purtate cu operatorii Expert Catering prin telefon la 0740.211.303.

Expert Catering nu ofera nicio garantie, in mod expres, nici implicit, in ceea ce priveste functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (culoare, aspect etc.).

3. Modalitati de plata disponibile 

Plata produselor comandate de pe site-ul www.expert-catering.ro se face cu numerar, la livrarea comenzii.

4. Comanda

Comenzile pentru catering, mancare la oala si meniul zilei se fac la numarul de telefon: 0740-211-303 sau prin comanda online. Meniul zilei are inclus paine, ardei iute – pentru ciorbe insa pentru comenzi separate din meniu va trebui sa specificati daca doriti paine, ardei iute, smantana, etc. La plasarea comenzii atat telefonic cat si prin comanda online, specificati ora la care doriti sa serviti masa.

5. Livrarea produselor

Livrarea comenzilor se va face de catre agentii Expert Catering coform intervalului stabilit in prealabil si de comun acord. Livrarea este gratuita in orasul Galati atat timp cat se respecta comanda minima – 80 de lei. Comenzile se livreaza in recipiente de unica folosinta, cu tacamuri de unica folosinta.

6. Promotii si concursuri

Expert Catering stabileste regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului www.expert-catering.ro. De aceste promotii beneficiaza doar comenzile care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp specificata in regulament si in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. Nu garantam disponibilitatea produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

7. Politica de retursi garantie

Compania noastra nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul online. Imaginile prezentate pe site pot fi diferite de produsele fizice (culoare, aspect etc.). Expert Catering isi asuma dreptul de a nu onora anumite comenzi in cazul in care respectivele produse nu mai fac parte din oferta curenta. In cazul in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in baza noastra de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

Reclamatiile privind starea produselor trebuie comunicate in decurs de maxim 2 ore de la intrarea in posesie a acestora, telefonic – 0740.211.303 sau prin e-mail la office@stilexpert.ro / catering@expert-catering.ro, urmand a fi solutionata dupa ce se verifica starea acestora. Returnarea respectivelor produse se va face in maxim 4 ore prin ridicarea de catre agentul Expert Catering de la locatia clientului. In cazul in care in urma verificarii se dovedeste ca produsele nu respecta cerintele mentionate de catre client in formularul de comanda, produsele se inlocuiesc. In cazul returului, Expert Catering se angajeaza sa restituie intreaga suma si sa nu le revanda catre alt client.

8.  Comentariile utilizatorilor pe site-ul Expert Catering

Utilizatorii care acceseaza site-ul www.expert-catering.ro pot face comentarii la adresa produselor oferite, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. Expert Catering isi rezerva dreptul de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun un fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, texte reprezentand mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

Expert Catering nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la niciun fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari electronice, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site, conform articolelor. In cazul trimiterii unor informatii, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii STILEXPERT MEDIA si partenerilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui prin orice mijloc media oriunde.

Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite prin orice modalitate pentru a fi publicat pe site sau nu, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei alte persoane.

9. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare

Site-ul www.expert-catering.ro este gazduit de serverele unei terte firme. Expert Catering nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari sau actualizari ale scripturilor programate. Expert Catering nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute din cauza folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului www.expert-catering.ro. Expert Catering nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.expert-catering.ro. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

10. Abonarea si dezabonarea la newsletter

Abonare si dezabonarea la newsletterul site-ului www.expert-catering.ro este gratuita si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia autohtona si internationala.

Utilizarea newsletterului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document, iar politica de confidentialitate este descrisa pe larg in sectiunea urmatoare. Expert Catering detine toate drepturile asupra continutului newsletterului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document.

Abonatii newsletter-ului www.expert-catering.ro pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului www.expert-catering.ro mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului articol. In acest context, Expert Catering nu poate fi facut raspunzator sub nicio forma de actiunile abonatilor sai.

11. Politica de confidentialitate si date cu caracter personal

Toate datele dvs. personale vor fi folosite de www.expert-catering.ro exclusiv in scopul declarat al acestui site: magazin online. Informatiile din formularul dvs. de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor sau promotii. STILEXPERT MEDIA, operator al site-ului www.expert-catering.ro, nu va face publice si nu va vinde bazele de date continand informatii referitoare la datele cu caracter personal ale clientilor sai. Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Expert Catering are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de catre clienti, un membru al familiei acestora ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este livrare si facturarea. Refuzul furnizarii acestor date cu caracter personal determina imposibilitatea onorarii comenzilor. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si nu sunt comunicate nici unui alt destinatar. Conform Legii nr. 677/2001, clientul beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si de dreptul de a se adresa justitiei. Deasemenea clientul are dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale si de a solicita pe cale oficiala stergerea acestora. Clientii pot comunica informatiile corecte la catering@expert-catering.ro / office@stilexpert.ro in cazul in care anumite date personale sunt incorecte.

Expert Catering se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct. Datele personale vor putea fi, insa, transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Datorita modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul www.expert-catering.ro sunt transmise pe cale electronica, Expert Catering nu poate fi facut raspunzator in niciun fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, Expert Catering va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate fisierele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune.

Informatiile furnizate catre Expert Catering sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului Expert Catering, abonarea la newsletter etc), conform legilor in vigoare.

Expert Catering nu poate fi facuta responsabil pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Orice accesare a bazei de date cu informatii personale a utilizatorilor Expert Catering, inclusiv orice incercare de acces neautorizat, va fi inregistrata intr-un fisier de acces. Fisierele de acces vor face posibila identificarea de catre Expert Catering a persoanelor care au accesat date cu caracter personal fara un motiv legitim, in vederea sesizarii organelor competente. Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.expert-catering.ro, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.

12. Dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe www.expert-catering.ro si care nu este deja tratata de niciun articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului www.expert-catering.ro, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.

13. Date de identificare firma 

S.C. STILEXPERT MEDIA S.R.L.
Nr.ord.reg.com/an: J17/72/2011
C.U.I: RO 27929809
IBAN: RO81BUCU1672235334314RON
Banca: Alpha Bank

Ultima actualizare:
28.06.2018