Guanciale al pepe Mangalița

100,00 lei preț/Kg*

Guanciale cu piper se obtine din obrazul (falca) porcului (Mangalița) si asezonat cu o crustă de piper la exterior. Guanciale al pepe a fost întotdeauna folosit în bucătăria Italiană, fiind folosit la prepararea pastelor carbonara.
Produs maturat la temperatură și umiditate controlată timp de minim 60 de zile.
Carne fără injectare și pregătită în condiții ce garantează calitatea și siguranța alimentului și a consumatorului.
Gramaj: cca. 200g-500g
Info: Pot exista diferențe de gramaj (-/+ 10% din greutatea totală a produsului).
Serviciul de livrare este disponibil doar pentru Galați și Brăila.

Modalitatea de ambalare: produs ambalat în folie vidată.

Disponibil pentru precomandă

Categorie:

Descriere

Produs ce necesită tratament termic.
Ingrediente:
gușă de porc Mangalița (origine RO), condimente naturale specifice produsului, sare fără iod.
Declarație nutrițională/100g: Val. energetică: 2380 kj/578 kcal; Proteine: 11g; Grăsimi: 59g, din care: acizi grași saturați: 28.3g. Glucide: 0g, din care: zaharuri: 0 g Sare 1.4g;
Alergeni: nu conține alergeni.

Livrare

Datorită timpilor mari de pregătire a cărnii, de afumare și coacere, produsele sunt disponibile doar pe bază de comandă, cu livrare gratuită în Galați și Brăila.
Termen de livrare: 3 zile după confirmarea comenzii.
Comanda minimă este 300 de lei.